Tgrt Haber

'Kırmızı ışıkta infaz' kamerada! Saldırgan öldüğünden emin olmak için hastaneye gelmiş

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Haziran 2022 11:27 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 11:39
avcılar,trafik,cinayet

Avcılar’da seyir halindeki bir taksinin kırmızı ışıkta durması üzerine araca silahlı saldırı gerçekleştirildi. Yolcu koltuğunda bulunan Oğuz Bora T., 3 kişi tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul Avcılar’da trafikteki bir takside bulunan yolcu silahlı saldırıya uğradı. Kırmızı ışıkta duran taksiye kurşun yağdıran 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatılırken kurşunların hedefi olan Oğuz Bora T., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Korsan taksi sürücüsü olduğu öğrenilen şoför ise gözaltına alındı. Öte yandan, saldırganlardan birinin olayın ardından hastane çevresine gelip birkaç tur atarak Oğuz Bora T.'nin ölüp ölmediğini kontrol ettiği öne sürüldü.

HASTANEYE YETİŞTİRDİLER AMA KURTARILAMADI

Avcılar Firuzköy Bulvarı'nda, dün saat 15.30 sıralarında yaşanan olayda, 34 FP 8661 plakalı araç trafik nedeniyle yolda durduğu sırada arkada duran 34 JD 631 plakalı araçtan inen ikisi silahlı üç kişi yolcu koltuğunda oturan 46 yaşındaki Oğuz Bora T.’ye ateş açtı. Saldırı sonucu yaralanan Oğuz Bora T., olayın yaşandığı yerde bulunan özel hastaneye kaldırıldı. Oğuz Bora T. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

46 yaşındaki adamı hastaneye getiren ve korsan taksi sürücüsü olduğunu söyleyen Yusuf E. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra geldikleri araçla kaçan A.D., Ö.K. ve F.M.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği yolda inceleme yaparken, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

CİNAYET ANI KAMERADA

Cinayet anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde bir araçtan inerek hedef aldıkları beyaz otomobile doğru koşan 3 kişiden 2'sinin ateş açtıkları görülüyor. Ardından saldırganların geldikleri araca binerek kaçtıkları da görüntülerde yer alıyor.

SALDIRGAN HASTANE ETRAFINDA TUR ATTI

100 lira karşılığında korsan taksiye bindiği öğrenilen Tunç, saldırının ardından hastaneye sürücü Yusuf E. tarafından götürüldü. Sürücü Yusuf E. gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, saldırganlardan Arda D.'nin hastane çevresinde tur attığı ve Tunç'un ölüp ölmediğini öğrenmeye çalıştığı iddia edildi. Öte yandan saldırıda kullanılan araç ise, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Mahir Sokak üzerinde terk edilmiş halde bulundu.

Olayla ilgili konuşan esnaf İzzet Saygın, "Olay sırasında ben camiye namaz kılmaya gitmiştim. Geldiğimde polis ve olay yeri inceleme ekipleri vardı. Etrafa sorduğumda arkadaşlarım 'Burada bir silahlı saldırı olmuş.' dedi. Etrafta kimse yoktu. Sadece polisler olay yeri inceleme çalışmasını yaptılar ve gittiler. Şahıslar kaçmışlar, o arada polis onları yakalamamış. Sonradan bir kişinin öldüğünü internetten duyduk" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...