Tgrt Haber
09 Ekim 2014 19:21

Kobani gerilimi en çok aileleri vurdu

Gaziantep’te, IŞİD'in Kobani karşıtı gösterilerin devam etmesi üzerine, öğleden sonra bir sağlık ocağı kapısına kilit vurdu.

Kobani gerilimi en çok aileleri vurdu
Aile Sağlığı Merkezi, Gaziantep IŞİD, Kobani saldırıları, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,i

Gaziantep’te, 25 Aralık İlkokulu öğrencileri de velileri tarafından olayların arasında kalmasını önlemek için okuldan alındı. Gaziantep’te 3’üncü gününe giren Kobani eylemlerinde 25 Aralık İlkokulu'nun korsan gösteri yapan grupların hedefi olacağı söylentisinin yayılması velileri telaşlandırdı. Bu bilgiye ulaşan veliler, okula giderek çocuklarını aldı ve evlerine döndü. Çocuklarını alan ve telaş içerisinde evlerinin yolunu tutan veliler, okula saldırı yapılacağı ihbarını aldıklarını söyledi. Öte yandan, Ünaldı Mahallesi’nde bulunan Ünaldı Aile Sağlık Merkezi de Kobani eylemleri nedeniyle camına ‘eylem sebebiyle sağlık ocağı öğleden sonra kapalıdır’ notu yapıştırılarak kapatıldı. Öğleden sonra sağlık ocağına gelen vatandaşlar, buranın kapalı olduğunu camına yapıştırılan not ile anlayınca başka sağlık merkezlerine gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...