Tgrt Haber

Kocaeli'de facianın eşiğinden dönüldü! Virajı alamayan tır fabrika duvarını yıktı

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ekim 2023 12:40 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 12:42
Kaza,Kocaeli,Tır

Kocaeli'de virajı alamayan bir tır, depolama fabrikasının bahçe duvarını yıktı. Devrilen tırda sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu kurtarılırken olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Aşırı hız ya da dikkatsizlik nedeniyle yaşanan kazalara her gün yenisi ekleniyor. Bir kaza haberi de Kocaeli'den geldi. Virajı alamayan bir tır depolama fabrikasının bahçe duvarını yıktı. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay Güney Mahallesi Nizam Sokak'ta meydana geldi. O.Ü.(42) idaresindeki 41 AGL 905 plakalı konteyner yüklü tır, Nizam Sokak'tan dönüş yapmak isterken kontrolden çıktı. Devrilen tır, yol kenarındaki bir depolama fabrikasının bahçe duvarını yıkarak durabildi.

SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken araçta sıkışan sürücü O.Ü., itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sebebiyle tırda ve fabrikanın bahçe duvarında hasar oluştu.

Kazaya ilişkin inceleme başladı. 

 

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...