Tgrt Haber
09 Haziran 2022 09:38 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 09:58

Komşuların kavgasında silahlar konuştu! Bölgeye zırhlı araçlı ekipler yönlendirildi

Adana'da komşular arasında çıkan kavgada kan aktı. Silahların çekildiği kavgada bir kişi kurşunların hedefi oldu. Ayağından yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Adana,Silah,Komşu,Kavga,Polis

Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda, komşu olan iki aile arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyükmesiyle birlikte bir kişi tabancasına sarılarak ateş etmeye başladı. 

Açılan ateş sonucunda Y.K ayağından vuruldu. Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekibine ihbar etti. Yaralı Y.K yakınları tarafından Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Bölgeye gelen polis havaya ateş açarak kavga eden grubu güçlükle dağıttı. Polis havaya ateş açtığı esnada bir sağlık personeli panikledi. Haber yapmaya gelen bir gazeteci panikleyen sağlık görevlisinin koluna girerek kavga bölgesinden uzaklaştırıp sakinleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...