Tgrt Haber

Konya'da dehşet verici saldırı: Alacak verecek meselesi kanlı pusuya dönüştü!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Şubat 2024 21:07 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 21:12
Konya,pusu,saldırı

Konya’da yaşanan olayda, Harun K., evinin önünde husumetlisi Sefer Ö. tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ise kan donduran anları gözler önüne serdi.

Konya'da sokaktaki silahlı pusu kameralara yansıdı. Babasının kullandığı otomobille evinin önüne gelen Harun K., aralarında alacak verecek meselesi olduğu bilinen Sefer Ö. tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Konya'da dehşet verici saldırı: Alacak verecek meselesi kanlı pusuya dönüştü! - 1. Resim

HAYATINI KAYBETTİ

Görgü tanıklarının aktardığına göre, Harun K. araçtan iner inmez, sokakta bekleyen Sefer Ö. tarafından av tüfeğiyle hedef alındı. Saldırıda K., bacağından ve kolundan yaralanarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. K., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Konya'da dehşet verici saldırı: Alacak verecek meselesi kanlı pusuya dönüştü! - 2. Resim

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise dehşet verici anlar yer alıyor. Görüntülerde, Harun K.'nın araçtan indikten sonra Sefer Ö. tarafından av tüfeğiyle vurulduğu ve yere yığıldığı görülüyor. Saldırıdan sonra panik halinde koşarak uzaklaşan Sefer Ö.'nün peşine düşen vatandaşlar, olay yerindeki bir işyerinin kepengini kapatarak zanlının kaçmasını engelledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Konya'da dehşet verici saldırı: Alacak verecek meselesi kanlı pusuya dönüştü! - 3. Resim

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Harun K.'nın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturmada, Sefer Ö.'nün emniyetteki sorgusu sürüyor. Olayla ilgili görgü tanıklarının ifadeleri de alınıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...