Tgrt Haber

Trafik magandası ne yol dinledi ne güzergah! Yoğun saatte drift atan sürücü cezadan kaçamadı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Temmuz 2022 11:25 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 11:31
Trafik magandası ne yol dinledi ne güzergah! Yoğun saatte drift atan sürücü cezadan kaçamadı
trafik,maganda,terör

Konya'da bir trafik magandası, trafiğin yoğun olduğu saatlerde lüks aracıyla drift yaparak trafiği tehlikeye attı. Araç sürücüsüne 9 bin 291 lira para cezası uygulanırken ehliyetine 2 ay el konulup aracı da 2 ay süreyle trafikten men edildi. Trafik magandasının yaşattığı terör anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Konya'nın merkez Meram ilçesi Yunus Emre mahallesi Akyokuş seyir tepesinde bir trafik magandası, lüks otomobiliyle diğer araçları tehlikeye attı. Yol üzerinde lüks otomobilyle trafiğin yoğun olduğu sırada drift yapan sürücü o sırada bir otomobile çarpmaktan son anda kurtuldu. Ancak buna rağmen durmayarak drift yapmaya devam etti.

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, seyir halinde olan bir ticari aracın önüne drift atarak çıkan trafik magandası, kazaya davetiye çıkarttığı ve zaman zaman araçla drift yapmak için karşı şeritte seyir halindeki araçların arasına girdiği bir süre sonra hızla gözden kaybolduğu görülüyor.

Trafik magandası ne yol dinledi ne güzergah! Yoğun saatte drift atan sürücü cezadan kaçamadı

EHLİYETİNE EL KONULDU ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Maganda sürücünün drift attığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışma sonucu sahibinin A.Ç. olduğu belirlenen araç sürücüsü kısa sürede yakalandı. Trafik magandasına, "tescil plakasını monte edilmesi gereken yere takmamak ve drift atmak" suçlarından 9 bin 291 lira para cezası uygulandı. Ehliyetine de 2 ay süre ile ehliyetine el koyulurken lüks otomobil ise trafikten 2 ay süreyle men edilerek otoparka çekildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...