Tgrt Haber

Küçük çocuğa biber gazıyla saldırdı, Trabzonspor'dan tepki geldi: Takipçisi olacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Kasım 2023 09:51 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 10:05
Bursa,,Trabzonspor,Çocuk

Bursa'da sokakta arkadaşıyla oturan 9 yaşındaki çocuk, bisikletiyle gelen bir adamın biber gazlı saldırısına uğradı. Küçük çocuğun Trabzonspor Futbol Okulu'nda öğrenci olmasından dolayı bordo mavili kulüpten açıklama yapıldı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde yaşanan skandal olayda; arkadaşıyla sokokta oturan Trabzonspor formalı 9 yaşındaki bir çocuk, bisikletiyle gelen bir kişinin önce hakaretlerine ardından biber gazlı saldırısına uğradı.

Acı içinde kalan çocuk nefes almaya çalışırken, saldırgan bisikletiyle olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından fenalaşan çocuk, hastanede tedavi altına kaldırıldı. Trabzonspor Futbol Okulu'nda sporcu olduğu öğrenilirken görüntülerin ardından Trabzonspor Kulübü açıklama yaparak olayın takipçisi olacaklarının altını çizdi.

Küçük çocuğa biber gazıyla saldırdı, Trabzonspor'dan tepki geldi: Takipçisi olacağız

"ASLA KABUL EDİLEMEZ!"

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Bursa’da henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrencimize önce hakaret edip sonra da yüzüne biber gazı sıkarak asla kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirmiştir. Biber gazının etkisinden ötürü hastanede tedavi gören genç taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın bir an önce yakalanarak gereken cezayı alması için konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz"

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1719466196225917361

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...