Tgrt Haber
24 Nisan 2024 11:20 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 17:27

Küçükçekmece'deki kuyumcu soygununun detayları ortaya çıktı! Dehşet anları kamerada

Son dakika haberi... Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soygunculardan biri kuyumcu tarafından vurulurken, olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Öte yandan soygun anı da kameralara yansıdı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde sabah saatlerinde bir kuyumcu soyuldu. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; Atatürk Mahallesinde saat 10.30 sıralarında bir kuyumcuda yaşanmıştı. İş yerinin önüne gelen 3 kişiden 2'si kuyumcuya girerek altınları istedi. Vitrindeki altınları alan şüpheliler kaçmaya çalışırken,  İhbar üzerine olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda, iş yeri sahibi olan G.İ. ve T.İ.’nin yaralı olduğu öğrenildi. Olayı gerçekleştirdiği belirlenen L.İ. isimli şahıs olay yerinde yakalandı. Olay yeri ve çevresinde yapılan kontrollerde 2 adet tabanca ile birlikte çok sayıda fişek ele geçirildi.

Küçükçekmece'deki kuyumcu soygununun detayları ortaya çıktı! Dehşet anları kamerada - 1. Resim

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmaların devamında iş yeri önüne gelen üç şüpheli şahıstan birinin dışarıda beklediği, iş yeri içerisine giren 2 şahsın çok sayıda altını çantaya doldurduğu, olay yerinden ayrılacakları tespit edildi.

İş yeri sahipleri ile aralarında arbede yaşandığı, yaşanan arbedede iş yeri sahiplerinin yaralandığı belirlendi.

KUYUMCU SOYGUNU KAMERADA

Yaşanan kuyumcu soygunu, güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde dükkandan çıkan 3 zanlı kaçmaya çalışıyor. Bir tanesi vatandaşlar tarafından tekme tokat yakalanırken, diğer ikisi ise kaçıyor.

Küçükçekmece'deki kuyumcu soygununun detayları ortaya çıktı! Dehşet anları kamerada - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...