Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 10:07

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bilindik manzaralar

Kurban Bayramı’na sayılı günler yurt genelinde bilindik manzaralar yeniden yaşandı. Kaçan kurbanlıklar sahiplerine zor anlar yaşatırken, o anlar kameralara yansıdı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bilindik manzaralar
Kurban Bayramı,Bursa,

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala yine bilindik manzaralar yaşandı. Sahiplerinin ellerinden kaçan kurbanlıklar sokaklarda paniğe neden oldu.  Bursa’da kaçan kurbanlık keçisine kement atmaya çalışan yaşlı adamın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. İple yaptığı kemendi keçiye atan yaşlı adam kovboyları aratmazken izleyenleri güldürdü. 

BOĞALARDAN KAMYONET KASASINDA KAVGASI

Bir diğer bilindik manzara ise yine Bursa’da yaşandı. Bursa’nın İznik ilçesinde bir kamyonetin kasasına üst üste bindirilip pazara götürelen boğalar kavga edince ortalık arenaya döndü. Boğaların kavgasına dayanamayan kamyonetin kasası parçalandı. Boğalardan biri kamyonetten atlayıp yola fırlarken bir tanesi yaşanan izdihamda telef oldu. Yaralanan bir başka boğa da olay yerinde sahibi tarafından kesildi. Kaçan boğayı yakalamak için vatandaşlar kara yolunda seferber oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...