Tgrt Haber

Kütahya'da korkunç kaza! Virajı alamayan otomobil moloz yığınına daldı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ekim 2023 09:40 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 09:42
Kütahya'da korkunç kaza! Virajı alamayan otomobil moloz yığınına daldı: Ölü ve yaralılar var
Kütahya,kaza

Kütahya'da etkili olan yoğun sis korkunç bir kazaya sebep oldu. Virajı alamayıp kontrolden çıkan bir otomobil moloz yığınına çarptı. Kazada bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kütahya'da sabah saatlerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobilin moloz yığınına çarptığı kazada ölü ve taralıların olduğu bildirildi.

SİSTEN VİRAJI ALAMAYIP MOLOZLARA DALDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, Emet istikametine doğru seyir halinde olan S.Z. yönetimindeki 43 DD 970 plakalı otomobil, Sarıayak köyü Gencel mevkiinde yoğun sisinde de etkisiyle virajı alamayarak yoldan çıkıp moloz yığınına çarptı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kazada, sürücü S.Z. ile araçta yolcu olarak bulunan Feride Gümüş, İ.G., F Z., E.D. ve N.D yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık akibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi ve Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan 77 yaşındaki Feride Gümüş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...