Tgrt Haber
06 Ağustos 2022 10:06 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 11:29

Şehidin kanı yerde kalmadı: MSB duyurdu: 4 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist öldürüldü.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
Şehidin kanı yerde kalmadı: MSB duyurdu: 4 terörist öldürüldü
ırak,pkk,terör

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmadı, kalmayacak! Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1555810461542645760

PENÇE-KİLİT'TEN ACI HABER

Milli Savunma Bakanlığı daha önce yaptığı açıklamada, Pençe Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin şehit olduğunu duyurmuştu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde 5 Ağustos 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Reşat Ergin yaralanmıştır. Kendisi, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." sözlerine yer verildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...