Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 21:44 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 06:11

15 yaşındaki lise öğrencisi kalbine yenik düştü

Balıkesir'de yaşayan lise öğrencisi, evindeyken rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen ve hızla hastaneye sevk edilen 15 yaşındaki çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 yaşındaki lise öğrencisi kalbine yenik düştü
öğrenci,ölüm,Balıkesir,kalp krizi

Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Raif Sakin'in ve Dr. Öğretim Görevlisi Gonca Sakin’in 15 yaşındaki oğulları Efe Berk Sakin geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

KALBİNDEN TEDAVİ GÖRÜYORDU

Önceki gün Edremit’teki evinde rahatsızlanan ve Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesine hızlı bir şekilde sevk edilen 15 yaşındaki lise öğrencisi Efe Berk Sakin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Lise ikinci sınıf öğrencisi Efe Berk’in bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.

Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Raif Sakin ve Dr. Öğr. Gör. Gonca Sakin’in oğulları cumartesi günü Huzurevi Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığında defnedilecek.

Lise öğrenci Berk Efe’nin ölümü büyük üzüntüyle karşılandı. Birçok kişi, ilçede sevilen Sakin ailesine başsağlığı mesajları yayınlayarak bu acı günlerinde yanlarında olmaya çalıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...