Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 13:49 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 14:01

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı: Annesi ve kız kardeşinin yaşadığı evi ateşe verdi

İzmir'de uyuşturucunun etkisinde olan bir kişi, tartıştığı annesi ve kız kardeşinin bulunduğu evi ateşe verdi. İtfaiye ekiplerince yangın kısa sürede söndürülürken madde bağılısı kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Madde bağımlısı genç dehşet saçtı: Annesi ve kız kardeşinin yaşadığı evi ateşe verdi
KADES,Uyuşturucu,İzmir

İzmir'in Konak ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, yürekler ağza geldi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi aldığı uyuşturucunun etkisiyle annesi Ç.A. ve kız kardeşi T.A. ile tartışmaya başladı. Madde bağımlısı 24 yaşındaki B.A., ailesiyle yaşadığı tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine annesini ve kız kardeşini eve kitledi. 

ANNE KADES'TEN YARDIM İSTEDİ

Daha sonrasında evi ateşe veren B.A., kayıplara karıştı. Anne Ç.A hemen KADES uygulmasından yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye intikal etti. Dumanları görenlerin ihbarı üzerine de olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı: Annesi ve kız kardeşinin yaşadığı evi ateşe verdi

MADDE BAĞIMLISI GENÇ YAKALANDI

Şüpheli tarafından eve kilitlenen anne Ç.A. ve kızı T.A., polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerinden kaçan B.A. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...