Tgrt Haber
29 Ocak 2022 11:16

Son dakika! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Kadir Yasak yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul Yeşilköy’de geçtiğimiz günlerde silahlı saldırı sonucu öldürülen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Kadir Yasak yakalandı.

Son dakika! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Kadir Yasak yakalandı
şafak mahmutyazıcıoğlu,şüpheli,gözaltı,cinayet

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz gün Bakırköy'de silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Mahmutyazıcıoğlu'nun katili Kadir Yasak yakalandı. Olayda aralarında katil Kadir Yasak'ın da olduğu 11 kişinin sorgusu yapılıyor. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kendisine ait restoranda alacak-verecek meselesi yüzünden öldürüldü. Cinayetin ardından harekete geçen emniyet ekipleri kamera görüntülerinden tespit ettikleri 6 kişiden 2'sini gözaltına alındı. Olayla alakalı yapılan son dakika açıklamasında, sabah saatlerinde emniyet güçlerinin 9 kişiyi daha gözaltına aldığı öğrenildi. 

Öte yanan Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ilk gözaltına alınan zanlılar Uğur Can B. ve Gökhan K., sağlık raporu alınmak üzere Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

YAKALANAN 9 KİŞİNİN KİMLİĞİ BİLİNMİYOR

Cinayetin ardından zanlıların yakalanması için çalışma yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri olaya karıştığı belirlenen 6 kişiden Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan isimli zanlıları gözaltına aldı. Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Bu sabah gözaltına alınan 9 kişinin kimlik bilgileri ise henüz kamuoyu ile paylaşılmadı.

ORTAĞINDAN 'AĞABEY' TEHDİDİ

Emniyette konu ile ilgili ifade veren Suphi Malgaz, gayrimenkul satışından dolayı Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin liralık gayrimenkul satışı nedeniyle anlaşmazlık olduğunu söyledi. Kendisinin gayrimenkulü 1 milyon 600 bin liraya başka birine satması üzerine Gökhan Karakan'ın 100 bin lira daha istediğini anlatan Malgaz, Gökhan Karakan'ın yaşanan anlaşmazlık üzerine "O zaman ağabeylerimi gönderirim" diyerek kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...