Tgrt Haber
22 Aralık 2021 09:19

Marketi soyan hırsız bin pişman oldu! İş yeri sahibi sopayla kovaladı

İstanbul Esenyurt’ta bir markete giren hırsız, bin pişman oldu. Market sahibi, kısa sürede fark ettiği hırsızı sopayla kovaladı. O anlar işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Marketi soyan hırsız bin pişman oldu! İş yeri sahibi sopayla kovaladı
Market,Hırsız,İstanbul,Esenyurt

İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir markette yaşanan olayda, içeri giren bir hırsız kör noktaya giderek raflardaki ürünleri getirdiği çantasına doldurmaya başladı. Daha sonra kasaya ilerleyen hırsız, market sahibinin durumdan şüphelenmesiyle fark edildi.
Aldığı ürünü rafa bırakıp tekrardan kasaya gelen şahıs market sahibi tarafından sopayla kovalandı. Yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

“ÇANTANI ARAYACAĞIM’ DEDİM, PANİKLEDİ”

Market sahibi Ömer Balta, “Birkaç gündür 3-4 kişi ile geliyorlar. Devamlı arka tarafa geçip, bir şey alma bahanesiyle okul çantasına bir şeyler koyuyor. Şüphelenmiştim. Dün de geldi çikolata aldı, arka taraftan kekleri aldı çantasına koydu. Tam yanıma gelirken ‘Çantanı arayacağım’ dedim. Panikledi. Çubukla birkaç tane vurdum. Kaçtı gitti. Bu mahallede oturuyorlar” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...