Tgrt Haber

Marmara'daki depremden ürküten anlar: Kaçış anı güvenlik kameralarında

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Aralık 2023 11:29 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 12:04
deprem,Marmara,Bursa

Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde vatandaşların kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Marmara Bölgesi'nde korkutan bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin Gemlik Körfezi'nde gerçekleştiğini duyurdu. AFAD verilerine göre saat 10:42'de meydana gelen deprem, 8,98 kilometre derinlikte oluştu.

PANİKLE DIŞARI ÇIKTILAR

Merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğündeki depremde, Bursa'nın İznik ilçesinde lastikçide bulunan vatandaşlar panikle dışarı kaçtı. Vatandaşların kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı. Diğer yandan, bir züccaciye dükkanında raflarda bulunan malzemelerin deprem anında sallanması da güvenlik kameralarına yansıdı.

ÇOK SAYIDA KÖPEK TOPLANDI

Bursa’da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem Edirne ve Tekirdağ’da da hissedildi. Deprem vatandaşlara büyük bir panik yaşattı.

Edirne’de vatandaşlardan Şerif Erdem, "Biraz baş dönmesi oldu ama depremle alakalı olmadığını düşünmüştüm. Motosikleti park ediyordum biraz korktum. Şu anda korkulacak bir durum yok gibi" dedi.

Marmara'daki depremden ürküten anlar: Kaçış anı güvenlik kameralarında

Öte yandan depremin hemen sonrasında Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde sokakta çok sayıda köpek uzaklaşmaya çalışırken gözlendi. O sırada çok sayıda köpeğin alanda uzaklaşması 'Köpekler depremi önceden mi hissediyor' sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...