Tgrt Haber
10 Aralık 2018 22:03

Mecliste küfür tartışması

TBMM Genel Kurulunda 2019 Merkezi Yönetim Bütçesi görüşmelerinde AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş konuşurken küfürler havada uçuştu.TBMM Genel Kurulunda 2019 Merkezi Yönetim Bütçesi görüşmelerinde yaşanan tartışmanın fitili Meral Akşener'in HDP’yi savunması ile ateşledi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş konuşurken ağza alınmayacak küfürlerin işitildiği oturumda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yapılan oylama ile iki birleşim Meclisten geçici olarak çıkarıldı.

Mecliste küfür tartışması
Mehmet Muş,iyi parti,Yasin Öztürk

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş konuşurken ağza alınmayacak küfürlerin işitildiği oturumda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yapılan oylama ile iki birleşim Meclisten geçici olarak çıkarıldı. TBMM Genel Kurulunda 2019 Merkezi Yönetim Bütçesi görüşmelerinde AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş konuşma yaptığı sırada İYİ Partili Yasin Öztürk'ün hakaret etmesi tartışmalara sebep oldu, tartışma büyüyünce oturuma ara verildi.

YASİN ÖZTÜRK MECLİSTEN GEÇİCİ OLARAK ÇIKARILDI

TBMM Başkanı Binali Yıldırım ise, TBMM Genel Kurulunda yaşananların ardından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün iki birleşim Meclisten geçici olarak çıkarılmasını teklif etti, bunun üzerine İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yapılan oylama ile iki birleşim Meclisten geçici olarak çıkarıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...