Tgrt Haber

Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den MİT TIR'ları iddiası: Belgeleri Kılıçdaroğlu verdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber, 24 TV
06 Haziran 2022 11:00 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 11:31
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den MİT TIR'ları iddiası: Belgeleri Kılıçdaroğlu verdi
CHP,MİT,FETÖ,Kemal Kılıçdaroğlu,Enis Berberoğlu

CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, katıldığı bir televizyon programında MİT TIR'ları kumpasıyla ilgili gündem olacak bir iddia ortaya attı. Sevigen, Enis Berberoğlu’na belgeleri CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiğini söyledi. 

CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, 24 TV’de Esra Elönü’nün sunduğu programa konuk olarak katıldı. Partisi ve MİT tırları kumpasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve ülkenin gündemine oturacak bir iddiada bulundu.

“MİT TIRLARI BELGELERİNİ KILIÇDAROĞLU VERDİ”

2017 yılında Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan 'adelet yürüyüşü'nün Enis Berberoğlu’nun hapishanede konuşmaması için yaptığı söyleyen Sevigen,  Adana’daki MİT tırları belgelerini Berberoğlu’na Kılıçdaroğlu’nun verdiğini iddia etti.

“ADELET YÜRÜYÜŞÜNÜ BERBEROĞLU KONUŞMASIN DİYE YAPTI”

İşte Sevigen’in ülkenin gündemine bomba gibi oturan açıklamaları:

(Adana’daki MİT tırları belgelerini) Enis Berberoğlu’na kim verdi? Kemal Bey götürdü o belgeyi verdi… Kemal Bey, o yürüyüşü Enis Berberoğlu hapishanede konuşmasın diye yaptı. Bülent Tezcan’a vermişti… Bülent Tezcan da götürmüş (Enis Berberoğlu’na) vermiş. Bunu bilmeyen yok ki… Ama nereden, nasıl aldınız… Bir insan kendi ülkesini şikayet eder mi?”

MİT TIRLARI KUMPASI

Devletin içerisine sızan FETÖ’cü teröristlerin hain planlarında biri olan Adana’da MİT tırlarının durdurulması olayında, Türkiye dünyaya teröristlere destek veren bir ülke olarak gösterilmeye çalışılmıştı. FETÖ’cüler tarafından kurulan kumpasın ardından bazı belgeler Enis Berberoğlu tarafından Can Dündar’a servis edildiği öğrenilmişti. 

Kaynak: TGRT Haber, 24 TV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...