Tgrt Haber
20 Kasım 2022 09:41 - Güncelleme : 20 Kasım 2022 10:17

Mehmetçik terör kamplarını vurdu, Avrupa’daki teröristler sokaklara indi

Terör örgütü PKK’ya yönelik yapılan Pençe-Kılıç operasyonu sonrasında PKK yandaşları Avrupa’da eylem gerçekleştirdi. Terör örgütü paçavraları ile gösteri yapan örgüt sempatizanlarına Avusturya polisi müdahale etti. 

Mehmetçik terör kamplarını vurdu, Avrupa’daki teröristler sokaklara indi
terör örgütü,pkk,suriye,operasyon

İstiklal Caddesi’ndeki hain terör saldırısı sonrasında Milli Savunma Bakanlığı Irak ve Suriye’de terör örgütü PKK/PYD/YPG’ye yönelik  hava operasyonu gerçekleştirdi. Pençe-Kılıç adı verilen operasyon kapsamında teröristlere ait hedefler, nokta atışıyla imha edilirken o anlar kameralara yansıdı. Teröristlere yönelik saldırılara ilk tepki HDP’den geldi.  HDP sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Saldırıları durdurun” çağrısı yaptı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1594107015684845568

AVUSTURYA’DA TERÖR YANDAŞLARI EYLEM YAPTI

Operasyondan yalnızca HDP değil terör örgütünün sempatizanları da rahatsız oldu. Avrupa’da ellerinde örgütün paçavralarıyla gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşlarının eylemi sırasında Avusturya polisi de oradaydı. Bazı örgüt sempatizanlarının gözaltına alınırken o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Mehmetçik terör kamplarını vurdu, Avrupa’daki teröristler sokaklara indi

AVRUPA’DA GÖSTERİ YAPTILAR

Avusturya'da 1 Mart'ta yürürlüğe giren "Sembol Yasası" ile terör örgütü PKK'nın sembolünün kamuya açık yerlerde kullanılması yasaklanmıştı. Göstericiler, Türkiye'nin düzenlediği operasyonu kınamaya çalışırken, örgüt lehine de sloganlar attı. Avrupa'daki bu görüntüler ilk değil. Daha önce Almanya, İsveç ve Fransa gibi ülkelerde de PKK yandaşlarınca gösteriler düzenlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vatan20 Kasım 2022 15:39

Teröre lanet olsun PKK ve uzantılarına onlara destek veren herkese lanet olsun Allah devletimizden razı olsun ????????????????????????????????

Ibrahim20 Kasım 2022 14:45

İsviçre, Zürich Kentide’de Gösteriler oldu. Polis herzamanki gibi, seyirci oldu.

Sonraki Haber Yükleniyor...