Tgrt Haber
11 May 2021 06:02

Mehmetçik'e hain saldırı: 1 askerimiz şehit oldu

İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetleri ikmal konvoyuna yönelik roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda bir askerimiz şehit oldu. 4 askerimiz ise yaralandı.

Mehmetçik'e hain saldırı: 1 askerimiz şehit oldu
şehit,,mehmetçik,,idlib,,barış pınarı harekatı,

Bahar Kalkanı Harekât bölgesinde Mehmetçik'e Roketli saldırı düzenlendi. Hain saldırıda bir askerimiz şehit düştü. 4 askerimiz yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

İdlib’de Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri ikmal konvoyuna geçişi sırasında roketli saldırı düzenlendi.

Saldırıda 1 askerimiz şehit oldu. 4 askerimiz yaralandı. Hain saldırıya ilişkin milli savunma Bakanlığı’ndan açıklama yapıldı. Bilinen hedeflerin ateş altına alındığı ifade edilen açıklamada; “Saldırı sonrası bilinen hedefler ateş altına alınmıştır. Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...