Tgrt Haber
11 Şubat 2020 16:54

Meteorolojiden 5 il için sağanak ve kar uyarısı

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Doğu Karadeniz'deki 5 il için sağanak ve kar uyarısı yapıldı. Kar sularının erimesiyle oluşabilecek su baskınlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Meteorolojiden 5 il için sağanak ve kar uyarısı
meteoroloji,hava durumu

Doğu Karadeniz'de yarından itibaren orta kuvvette ve yer yer kuvvetli sağanak, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Doğu Karadeniz'de yarından itibaren görülecek sağanak ve yüksek kesimlerdeki karla karışık yağmur ve karın perşembe akşam saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in yüksek kesimlerinde kar ile kıyı kesimlerde yağmur ve kar erimelerinin oluşturabileceği su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...