Tgrt Haber

MİT ve Emniyet'ten nokta operasyon: Sincar'da PKK'ya ait araç vuruldu

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2023 00:17 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 00:40
,operasyon,sincar,mit

Son dakika haberi: MİT'e ait SİHA, Irak'ın Sincar bölgesinde terör örgütü PKK'ya ait bir aracı vurdu.

Milli İsithbarat Teşkilatı (MİT), hem yurt içinde hem de yurt dışında terör örgütü PKK'ya ağır darbeler vurmaya devam ediyor.

Düzenledikleri başarılı operasyonlar sonucu terör örgütlerine hayat şansı tanımayan emniyet güçleri, PKK'nın üst düzey yöneticilerini de tek tek avlıyor.

MİT'e ait SİHA, Irak'ın kuzeyindeki Sincar bölgesinde terör örgütü PKK'ya ait bir aracı vurdu.

HAKKARİ'DE ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Hakkari'de gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü PKK'ya ait silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmatın yanı sıra çeşitli malzemeler de bulundu.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda PKK/KCK terör örgütüne ait 1 adet Doçka uçaksavar, 550 adet Doçka uçaksavar mühimmatı, 1 adet savunma tipi el bombası, 112 adet battaniye, 5 adet akü, 7 adet piknik tüpü, 4 adet mutfak tüpü, 50 çift ayakkabı, 7 jelikan mazot, 8 adet hilti ucu, 1 adet fırın, 1 adet mutfak ocağı, 6 adet güç kaynağı, 2 adet tol EYP anahtar sistemi, çok sayıda mutfak malzemesi, örgütsel doküman, elektrik malzemesi ve kadın hijyen malzemesi ele geçirildi" denildi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...