Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 14:51

Son dakika: MİT ve TSK'dan sınır dışı operasyon: 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Irak’ın kuzeyindeki Metina’da TSK ile MİT’in koordineli çalışması sonucu örgütün saldırılarını planlayan 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.

Son dakika: MİT ve TSK'dan sınır dışı operasyon: 3 PKK'lı terörist öldürüldü
TSK,MİT,PKK,terör,ırak

Son dakika haberi Türkiye'nin yurt içi ve sınır ötesindeki terörle mücadelesi devam ediyor. Kuzey Irak’ta tespit edilen ve örgütün saldırılarını planlayan 3 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekâtı sonucu öldürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden kuzey Irak’ta 3 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) koordineli çalışması sonucu Metina'da tespit edilen ve örgütün saldırılarını planladığı bilinen teröristlere hava harekatı düzenlendi. Harekatta 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "teröristleri inlerinde yok etmeye devam edeceğiz!" ifadelerine yer verdi.

MİT'TEN SİNCAR'DA NOKTA OPERASYON

Milli İstihbarat Teşkilatı, uzun süredir takip ettiği terör örgütü PKK’nın sözde genel sorumlusu "seyit" kod adlı Hasan Said Hasan'ı etkisiz hale getirmişti. Sincar bölgesinde yapılan operasyonun detayları ortaya çıktı.. Hareket halindeki araç nokta atışıyla vuruldu ve terör elebaşlarından biri daha etkisiz hale getirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...