Tgrt Haber
21 Mart 2022 18:24 - Güncelleme : 21 Mart 2022 18:33

Uzman çavuşun şikayetçi olduğu doktor ve alkışçılar hakkında soruşturma

Muğla’da 14 Mart Tıp Bayramı’nda Uzman Çavuş’un saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olan fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği tespit edilen Doktor Tahir T. hakkında soruşturma başlatıldı. Uzman çavuşun çıkışı sırasında alkışlar ile protesto eden gruba yönelik de soruşturma başlatıldığı öğrenilirken doktorun ayrıca 10 gün rapor aldığı ortaya çıktı

Sosyal medyada kısa sürede yayılan ve gündem olan görüntüler ile ilgili gerçek güvenlik kamerası ile ortaya çıktı.

Muğla’da 14 Mart Tıp Bayramı’nda görevli Uzman Çavuş Ali A. saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Ali A., kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı. Olaya hastanenin güvenlik görevlileri müdahale ederken doktor tartışma sırasında uzman çavuşun kendisini darp ettiğini öne sürdü.

DOKTOR 10 GÜN İZİN ALDI

Güvenlik kamerasının ortaya çıkması ile birlikte görevden uzaklaştırılan Uzman Çavuş Ali A. görevden uzaklaştırma tedbiri kaldırıldı. Olayın taraflarından Doktor Tahir T. 10 gün izin aldı. Yaşanan gerginlik nedeniyle doktor hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Uzman Çavuşu ameliyat sonrası taburcu olma esnasında hastane içinde alkışlayan grup ve organize edenler hakkında da idari soruşturma başlatıldı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi tarafından hem doktor, hem de Jandarma Uzman Çavuş’u alkışlayarak protesto edilmesine ön ayak olan hastane yönetiminde bulunan görevliler hakkında da idari soruşturma açıldı.

KAPIYI KİLİTLEYENLER HAKKINDA DA SORUŞTURMA

Hastane yönetiminin Uzman Çavuş’un taburcu olması esnasında hastanenin arka kapısından çıkarılması yönündeki talebini hiçe sayan ve kapıyı kilitleyen görevliler hakkında da idari soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...