Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 16:51

Normalleşme sonrası ilk kabine toplantısı! Bayram tatili uzatılacak mı?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak. Kabine toplantısında aşılamadan, bayram tatiline kadar birçok konu ele alınacak.

Normalleşme sonrası ilk kabine toplantısı! Bayram tatili uzatılacak mı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Koronavirüs,kabine

Koronavirüs ile mücadele kapsamında normalleşme sonrası ilk kabine toplantısı bugün yapılacak. Kabine toplantısında Kovid-19 aşı programı ve bayram tatilinin süresi başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların ele alınması tahmin ediliyor. Bakan Koca’nın kabine toplantısında sunum yapması beklenirken 3.doz aşılama ve ülke genelindeki aşılama değerlendirilecek. Kabinede ayrıca yerli aşı çalışmaları da görüşülecek. 

BAYRAM TATİLİ UZATILACAK MI?

Bayram tatili süresinin de belirlenmesi beklenen toplantıda, turizm sezonuna ilişkin beklentiler ile bu kapsamda alınan tedbirlerin masada olacağı bekleniyor. Güvenlik ve dış politikaya ilişkin konuların da görüşülecek gündem maddelerinden olacağı toplantıda, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından, yurt içi ve sınır ötesinde terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlara ilişkin Kabine'ye bilgi verilmesi bekleniyor.

TABLODA YENİ DÖNEM

Sağlık Bakanlığı tarafından dün açıklanan verilere göre; son 24 saatte 216 bin 252 Kovid-19 testi yapıldı, 4 bin 418 kişinin testi pozitif çıktı, 50 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka tablosu ve aşı sayılarının bundan sonra yeni bir ekrandan verileceğini duyurup, "Artık vaka sayılarını ve aşı programının seyrini yeni bir ekrandan izleyeceğiz. Daha önce paylaştığımız tüm detayları ise haftalık raporlar halinde yayınlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. İşte 4 Temmuz 2021 tarihli yeni vaka tablosu.

Normalleşme sonrası ilk kabine toplantısı! Bayram tatili uzatılacak mı?

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...