Tgrt Haber

Numan Kurtulmuş’tan Sude Naz’a jest

15 Aralık 2015 16:42
Numan Kurtulmuş’tan Sude Naz’a jest
Başbakan Yardımcısı, Numan Kurtulmuş,

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, geçen Cuma günü Ordu’nun Fatsa ilçesinde ORMEK hizmet binası açılışında kendisine tespih hediye eden 12 yaşındaki Sude Naz Gedik’e bir jest yaptı.

Açılış sonrası kursların gezilmesi sırasında saz kursu öğrencilerinden olan Sude Naz Gedik’in “Numan amca, bir fotoğraf çektirebilir miyiz” demesi üzerine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da “Tabi ki, şöyle yanıma gel bakalım. Sen kadar tatlı bir kızsın” dedi. Sude Naz Gedik bu sırada yanında getirdiği bir tespihi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a hediye etmişti. Bu hediyeden etkilenen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da Sude Naz Gedik’e “Hediyen benim için çok sürpriz oldu. Biz de sana bir hediye gönderelim” demişti.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün o gün çekilen fotoğrafın büyük halini ve bir eşofman takımını Sude Naz Gedik’in evine giderek teslim etti. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un hediyesine çok sevindiğini belirten Sude Naz Gedik, “Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un bir dahaki gelişini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Ona gönderdiği hediye için teşekkür edeceğim” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...