Tgrt Haber
30 Ekim 2021 22:18

Uyuşturucu yakalamaktan ödül alan polis 25 kilo eroinle yakalandı

Adana'da 2019 yılında düzenlenen narkotik operasyonunda uyuşturucu satıcılarının yakalanmasındaki katkısı sebebiyle ödüllendirilen polis memuru C.A., 2 yıl sonra Konya'da aracında yaklaşık 25 kilogram eroinle yakalandı.

Uyuşturucu yakalamaktan ödül alan polis 25 kilo eroinle yakalandı
ödül,polis,uyuşturucu,eroin

Emniyet birimlerinin uyuşturucu tacirleriyle mücadelesi aralıksız devam ederken, Konya'da akılalmaz bir olay meydana geldi. Konya'da bir polis memuru, aracında 24 kilo 600 gram eroinle yakalandı.

POLİS MEMURUNA ÇARPIP KAÇTI

Dün gece saatlerinde yaşanan olaya göre; Konya Emniyeti'ne bağlı narkotik ve istihbarat birimleri, Konya-Adana yolu üzeri Tatlıcak Tesisleri önünde uyuşturucu nakli yapan kanalların deşifresine yönelik uygulama noktası oluşturdu. Bu sırada kontrol noktasına giren 07 MSP 74 plakalı araç durduruldu. Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru C.A, kimlik tespiti yapıldığı sırada uygulama noktasındaki polis memuru Y.N.’ye aracıyla çarpıp olay yerinden kaçmaya başladı.

Kaçan araç Konya-Adana karayolunun 60. kilometresinde başka bir araca çarparak durdu. Sürücü C.A. ve eşi N.A. polis ekipleri tarafından yakalandı. Bu sırada polislere saldıran şüpheli C.A., polis memuru S.Ş.'yi sağ el parmağından, Ö.C.'yi ise belinden yaraladı. Polis ekiplerinin araçta yaptığı kontrollerde 48 parça halinde 24 kilo 600 gram eroin ele geçirildi. Şüpheli C.A. ve eşi N.A. adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu yakalamaktan ödül alan polis 25 kilo eroinle yakalandı

ÖDÜLLÜ POLİS ÇIKTI

Şüpheli C.A.'nın Adana'da uyuşturucu hap sevkiyatı yapan bir aracı meslektaşı İ.Y. ile uzun uğraşlar sonucu yakalamalarından ötürü 20 Mart 2019'da dönemin Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirildiği ortaya çıktı.

Uyuşturucu yakalamaktan ödül alan polis 25 kilo eroinle yakalandı
2019'da ödül alan polis memuru C.A. (Sağdaki)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...