Tgrt Haber

Öğrencisi tarafından vurulan öğretmen hayatını kaybetmişti... Bakan Tekin'den açıklama geldi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 May 2024 00:24 - Güncelleme : 08 May 2024 08:23

Eyüpsultan'da bir öğrenci okuldan atılmasına vesile olduğunu düşündüğü öğretmeni silahla vurdu. Hastaneye kaldırılan öğretmen hayatını kaybederken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama geldi. 

İstanbul Eyüpsultan'da lisede okuyan yabancı uyruklu bir öğrenci, kendisini okuldan çıkardığını iddia ettiği müdür İbrahim Oktugan'a yönelik ofisinde silahla saldırı düzenledi.

Müdür Oktugan, aldığı beş kurşun yarası ile ağır şekilde yaralandı ve hemen hastaneye sevk edilirken yapılan müdahalelere rağmen Oktugan'ın hayatını kaybetti. 

Öğrencisi tarafından vurulan öğretmen hayatını kaybetmişti... Bakan Tekin'den açıklama geldi  - 1. Resim

MİLLİ EĞİTİM BAKANINDAN AÇIKLAMA GELDİ 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaşanan korkunç olayın ardından açıklamada bulundu. 

Öğrencisi tarafından vurulan öğretmen hayatını kaybetmişti... Bakan Tekin'den açıklama geldi  - 2. Resim

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tekin, "Meslektaşımız İbrahim Oktugan'ın uğradığı menfur saldırı sonucu vefatını büyük bir teessürle örendim. Bu elim hadiseyi kınıyor, merhum eğitimcimiz İbrahim Oktugan'a yüce Allah'tan rahmet; ailesi, öğrencileri, mesai arkadaşları ve velilerimize sabır diliyorum. Hepimizi derinden etkileyen bu tür elim olayların bir daha yaşanmaması ve eğitim ortamlarının daha güvenli alanlar olması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...