Tgrt Haber
09 May 2015 02:52

Okuldaki yangın korkuttu

Mersin’in Erdemli İlçesi'nde Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu'nda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Okuldaki yangın korkuttu
yangın, okul yangını

Okulun 2'inci katındaki öğretmenler odasında meydana gelen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, oda kullanılamaz hale geldi.
Yangın, saat 21.30 sıralarında Merkez Mahallesi'nde 3 katlı ve 12 derslikten oluşan Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu'nun 2'inci katındaki öğretmenler odasında başladı. Okulun ikinci katından duman yükseldiğini gören vatandaşlar, hemen durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürdü.
Yangını haber alan İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici ve Kaymakam Osman Taştan, okula gidip yetkililerden bilgi aldı. Yangının çıkış nedeninin halen araştırıldığı açıklayan Kaymakam Taştan, elektrik kontağından şüphelendiklerini belirtti. Okulun pazartesi günü eğitim ve öğretime devam edeceğini söyleyen Kaymakam Taştan, tadilatın ise kısa sürede yapılacağını aktardı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...