Tgrt Haber

Ölen koronavirüs hastasının yakınlarından çirkin saldırı: 3 sağlık çalışanını darp ettiler

24 Ağustos 2021 23:26
Ölen koronavirüs hastasının yakınlarından çirkin saldırı: 3 sağlık çalışanını darp ettiler
Kavga,Mersin,Sağlık çalışanları,Darp

Mersin'de Türkiye'nin koronavirüsle mücadelede büyük fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarına çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Hayatını kaybeden koronavirüs hastasının yakınları 3 sağlık çalışanını darp etti.

Mersin'in Mezitli ilçesinde özel bir hastanede 24 gündür yoğun bakımda tedavi gören koronavirüs (Kovid-19) hastası H.Ç., akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI SORUMLU TUTTULAR

Bunun üzerine hastaneye gelen H.Ç.'nin akrabaları, sağlık çalışanlarıyla tartıştı. Bazı yakınlar taşkınlık yaparken, yakınlarının ölmesinden sorumlu tuttukları 1 doktor ile 2 hemşireyi darp ettiler. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olaya karışan şahıslar ise kaçarak bölgeden uzaklaştı. Sağlık çalışanları tedavi altına alınırken, polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRI ANBEAN KAMRADA

Öte yandan, şahısların sağlık çalışanlarını darp etme anları hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre, hastane girişinde sağlık çalışanlarını darp eden şahısları, çevredekiler sakinleştirmeye çalışıyor. Daha sonra saldırganların elinden kurtulan 3 sağlık çalışanı hastanenin arkasına doğru kaçmaya çalışırken, şüpheliler onları kovalıyor.

Ölen koronavirüs hastasının yakınlarından çirkin saldırı: 3 sağlık çalışanını darp ettiler

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...