Tgrt Haber

Ölümlü kaza sonrası annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçmıştı! Ünlü doktor babası ifade verdi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
15 Mart 2024 07:55 - Güncelleme : 15 Mart 2024 13:30

Türkiye'nin gündemine oturan ölümlü kazaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Lüks aracıyla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan ve açtıktan sonra annesi Eylem Tok ile birlikte Amerika'ya kaçan T.C.'nin bu kez de babası savcılığa çağrıldı. Adliyeye gelen Bülent Cihantimur savcıya olay gecesini ve sonrasını anlatıyor.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu İstanbul'daki ölümlü kaza ile ilgili gelişmeler birbirini kovalıyor. Belgrad ormanı yakınlarında annesi Eylem Tok ile birlikte Amerika'ya kaçan T.C'nin ölümüne yol açtığı Oğuz Murat Aci'nin soruşturmasında bir gelişme daha yaşandı.

ADLİYEDE ŞAPKASINI ÇIKARMADI!

Soruşturma kapsamında kazayı yapan T.C.'nin ünlü doktor babası Bülent Cihantimur'un ifadesi alınıp alınmadığı merak ediliyordu. İfadesi alınmadığı ortaya çıkan baba Bülent Cihantimur, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılığı tarafından savcılığa davet edildi. Daveti doğrulayan Murat Oğuz Aci'nin Avukatı Hacı Orhan, babanın henüz bu davete karşılık vermediğini söyledi.

Ancak kısa süre sonra Bülent Cihantimur, adliyeye gelerek savcı makamına çıktı. Medya mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılanan Cihantimur'un adliye içinde başındaki şapkayı çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı.  

Ölümlü kaza sonrası annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçmıştı! Ünlü doktor babası ifadeye çağrıldı - 1. Resim

Ehliyetsiz kullandığı lüks araçla ölümlü kazaya karışan 16 yaşındaki T.C. annesi Eylem Tok tarafından kaçırıldığı ABD'de böyle görüntülenmişti. 

1 KİŞİYE TUTUKLAMA, BİR KİŞİYE ADLİ KONTROL 

Önceki gün gözaltına alınıp adliyeye çıkarılan şirket çalışanı Ayşe Ceren A. Eylem Tok ile oğlunun "Kaçış planını organize ettiği" suçlamasıyla tutuklanmıştı. Olay sonrası araçta bir yaralıya ait kayıp telefonu bularak polise götürüp teslim eden şirket şoförü A.K. hakkında da Adli Kontrol kararı verilerek yurt dışına çıkma yasağı konuldu.

 

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...