Tgrt Haber
06 Ağustos 2014 18:41

Ömer Çelik'ten Sözcü'ye belgeli cevap

Sözcü'nün iddiasını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik belgesiyle yalanladı.

Ömer Çelik'ten Sözcü'ye belgeli cevap
ömer çelik,sözcü,belge

Önce Adana'da bir internet sitesinin ardından da Sözcü gazetesinin Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'le ilgili ortaya attığı iddia, Bakanın avukatı tarafından belgelerle yalanlandı. Sözcü'de yer alan haberde Ömer Çelik'in Murat Göğebakan'ın Adana'daki cenazesinde konuşma yapmak isteyen müftüye engel olduğu daha sonra da müftünün tayininin çıktığı iddia edilmişti. Sözcü gazetesi şahsımla alakalı, tek cümlesi dahi doğru olmayan, gazeteciliğin temel ilkelerinden uzak, mesnetsiz iddialar ortaya atmıştır. Maksatlı bir haber örneği olan söz konusu iddialar tamamen asılsızdır. Avukatım gerekli hukuki süreci başlatmıştır. Özellikle bu konuda yalan ve maksatlı haber yapan Adana'daki ve genelde medya organları hakkında dava açılacaktır. Ayrıca yalan haberi esas alarak, şahsımla alakalı yorumda bulunan CHP'li Loğoğlu'nu da kamuoyunun taktirine bırakıyorum!
İŞTE O BELGE: ATAMASI 2 GÜN ÖNCE YAPILDI
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in avukatı Sözcü'nün bu iddilarına Adana Valiliği'nden gelen bir belgeyle cevap verdi. Valilikten yapılan açıklamada müftünün atamasının olaydan iki gün önce yapıldığı ve olayla ilgilisinin olmadığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...