Tgrt Haber
05 Temmuz 2022 09:57 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 10:07

Önce ayağına çağırdı sonra bıçaklayıp kaçtı! Korku dolu anlar kamerada

İstanbul'da bir mekanın önüne gelen alkollü bir kişi, yanına çağırdığı adamı kasığından bıçakladıktan sonra kayıplara karıştı. Kanlar içinde mekana sığınan yaralı adam hemen hastaneye kaldırıldı. Korku dolu anlar kameralara anbean yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Önce ayağına çağırdı sonra bıçaklayıp kaçtı! Korku dolu anlar kamerada
Kavga,İstanbul,Taksim,Beyoğlu,Bıçak

Beyoğlu Taksim’de geçtiğimiz günlerde sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayda, alkollü bir mekandan çıkan Ali Rıza T. beklemeye başladı. Bu sırada yanına yaklaşan Hasan G., Ali Rıza T.’yi yanına çağırdı.

BIÇAKLA KOVALADI

İlk tartışmaya başlayan Ali Rıza T. ve Hasan G. kısa süre sonra yumruklarla birbirlerine girdiler. Kavga sırasında Hasan G. yanında getirdiği bıçağı eline alarak Ali Rıza T.’yi kovaladı.

KANLAR İÇİNDE MEKANA SIĞINDI

Bıçağı gören Ali Rıza T. mekanın önündeki motosikletin etrafında dolanarak kurtulmaya çalıştı. Bu sırada yanına yaklaşan Hasan G., Ali Rıza T.’yi kasığından bıçakladı. Bıçaklanan şahıs çıktığı mekana sığınırken, Hasan G. ise mekan önündeki vatandaşların araya girmesinin ardından olay yerinden kaçtı.

Önce ayağına çağırdı sonra bıçaklayıp kaçtı! Korku dolu anlar kamerada

BIÇAKLI SALDIRGAN YAKALANDI

Yaralı kişinin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan sokaktaki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bıçaklı saldırgan Hasan G. kısa sürede yakalayarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...