Tgrt Haber
19 Mart 2020 19:25

Online “Koronavirüs” kontrolü yapmak ister misiniz?

Sağlık Bakanlığı ülkemizde görülen yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında bakanlığın internet sitesi üzerinden yeni bir uygulama hizmete sundu.

Online “Koronavirüs” kontrolü yapmak ister misiniz?
koronavirüs,koronavirüs anketi

Koronavirüs risk grubunda mısınız, değil misiniz? Kendinizde veya bir yakınınızda koronavirüs olduğunu düşünüyorsanız veya olup olmadığı konusunda endişeleniyorsanız Sağlık Bakanlığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yeni bir uygulama hizmete sundu. 

Bakanlığın internet sitesinde hizmete sunulan "Sonuçlar sadece öneri niteliği taşımaktadır ve nihai bir sonuç/kesinlik içermemektedir, tavsiye niteliğindedir." uyarısıyla hazırladığı zorunlu olmayan yani isteğe bağlı 'Online "Koronavirüs" kontrolü yapmak ister misiniz?' anketine katılarak bilgi edinebilirsiniz.

 

-Ankete katılmak istiyorsanız https://koronaonlem.saglik.gov.tr/ linke tıklayarak karşınıza çıkan anketteki soruları cevaplayınız.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...