Tgrt Haber

Otomobil perte çıktı! Ankara'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Şubat 2024 18:59 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 19:02
Ankara,kaza

Ankara’da otomobilin tır dorsesine çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kazanının ayrıntıları da ortaya çıktı.

Ankara Bala Beynam Mahallesi'nde bugün saat 15.33 sıralarında Verem Çeşmesi mevkiinde trajik bir trafik kazası meydana geldi. C.G. idaresindeki 06 AG 7289 plakalı otomobil, Y.A. kontrolündeki 78 ABP 662 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil tırın arka dorsesine sıkıştı.

Otomobil perte çıktı! Ankara'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı! - 1. Resim

2 ÖLÜ, 4 YARALI

Kazada iki kişi hayatını kaybetti, dört kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenler 70 yaşındaki Zülbiye G. ve 14 yaşındaki Meryem G. olarak belirlendi. Yaralılar C.G., T.G., İ.G. ve İ.G. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonucunda otomobil sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Otomobil perte çıktı! Ankara'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı! - 2. Resim

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan, Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili incelenme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...