Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 13 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
30 Temmuz 2022 18:50 - Güncelleme : 30 Temmuz 2022 19:52
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 13 PKK'lı terörist öldürüldü
PKK

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 13 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. İnlerinde tespit edilen teröristler gerçekleştirilen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Kaçacak delik arayan terösitler bir yandan hain saldırılarını sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada,  Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında oldğu tespit edilen 13 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

"BEKLEYEN SONDAN KAÇIŞ YOK!"

Bakanlığın sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 13 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1553406765722738694

BUGÜN 18 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan MSB'den tarafından sabah saatlerinde yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hâle getiriildiği duyurulmuştu. Barış Pınarı'nda öldürülen 13 PKK'lı teröristle bugün toplamda 18 terörist etkisiz hale getirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1553287318374588416

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...