Tgrt Haber

PKK'ya ağır darbe! Irak'ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2024 10:51 - Güncelleme : 31 Mart 2024 22:23

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bölücü terör örgütü PKK'ya göz açtırmıyor. Kararlılıkla yürütülen terörle mücadele operasyonları kapsamında son olarak Irak'ın kuzeyinde çıkan çatışmada çok sayıda PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TERÖR İNLERİNİ YERLE BİR ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...