Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 19 terörist öldürüldü

01 May 2022 10:49 - Güncelleme : 01 May 2022 11:57
Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 19 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olan 16, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 3 olmak üzere toplam 19 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olan 16, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 3 olmak üzere 19 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

19 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Teröristleri görüldükleri yerde vurmaya devam ediyoruz. Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olan 16, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 3 olmak üzere toplam 19 PKK/YPG’li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1520671434321932288

"TERÖRİSTİ YATAĞINDAN ALIRIZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Devlet de millet de, HDPKK ile koyun koyuna olanı affetmez. Teröristin de ona yataklık yapanın da peşindedir. Teröristi yattığı yatağından da yanından da alırız. Demedi demeyin" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...