Tgrt Haber
14 Haziran 2021 06:35

Sağlık Bakanı Koca: Salgının yenileceği gün çok yakın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarındaki düşüşe dikkat çekerek koronavirüs salgınının iyice gerilediğini, yenileceği günün yakın olduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanı Koca: Salgının yenileceği gün çok yakın
fahrettin koca,,koronavirüs,,salgın,,aşı,

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 salgınının iyice gerilediğini, yenileceği günün yakın olduğunu ifade etti.

"SALGININ YENİLECEĞİ GÜN ÇOK YAKIN"

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün vefat sayımız 53. Çok can yakıcı sayılardan bugünlere geldik. Vaka sayımız 5 bin 12. Bir kez daha gördük; zaferi, yolu kararlı yürüyenler kazanır. Salgın iyice geriledi, yenileceği gün çok yakın." değerlendirmesinde bulundu.

Sağlık Bakanı Koca: Salgının yenileceği gün çok yakın

 "VERDİĞİMİZ SAYI HATALI ÇIKTI"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün alınan aşı randevusundan 8 bin doz fazla Kovid-19 aşısı yapıldığını duyurdu.

Verdiği verilerin hatalı olduğunu belirten Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde paylaştığı "Bugün 448 bin kişi için aşı günü!" tweetini alıntılayarak, "Verdiğim sayı 'hatalı' çıktı. Bugün 448 bin değil, 456 bin doz aşı yaptık. Aşı var, zaman var. Randevusu yok diye 8 bin kişiyi geri çeviremezdik." ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca: Salgının yenileceği gün çok yakın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...