Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 17:33

Sağlık çalışanlarına ulaşım ve otopark yeniden ücretsiz

İstanbul'da sağlık çalışanlarının yararlandığı ücretsiz ulaşım ve otopark hizmetlerinin süresi uzatılıyor.

Sağlık çalışanlarına ulaşım ve otopark yeniden ücretsiz
ibb,ücretsiz,ulaşım,sağlık çalışanları

İstanbullulara Kurban Bayramı öncesi ücretsiz ulaşım müjdesi geldi.

YIL SONUNA KADAR UZATILACAK

1 Temmuz'da sona eren sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ve otopark hizmetinin süresi uzatılıyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin talimatıyla; salgın riskinin henüz bitmemesi, aşılama hizmetinin devam etmesi nedeniyle sağlık çalışanlarına tanınan hakkın uzatılması için çalışma başlatıldı.

İBB Meclisi AK Parti Grubu’nun çalışmalarını tamamlamasıyla söz konusu teklif temmuz ayı meclis gündemine alındı. Müjdeli haberi İstanbullularla paylaşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, “Sağlık çalışanlarımızın toplu taşıma ve İSPARK’ları ücretsiz kullanma hakkını 31 Aralık 2021’e kadar uzatıyoruz" ifadelerini kullandı.

NORMALLEŞMEYLE SONA ERMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda, salgın sebebiyle sağlık çalışanlarına otopark ve toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz kullanma hakkı tanınmıştı.Ancak bu hak, koronavirüsle mücadelede alınan tam normalleşmenin başlangıcı olan 1 Temmuz'dan itibaren sona erdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...