Tgrt Haber

Sahte içki bilançosu ağırlaşıyor! Ölü sayısı 12'ye yükseldi

06 Temmuz 2021 11:30
Sahte içki bilançosu ağırlaşıyor! Ölü sayısı 12'ye yükseldi
tekirdağ,son dakika,sahte içki

Son dakika haberi: Tekirdağ'da sahte içki kabusu büyüyor. 2 kişinin daha hayatını kaybetmesi sonucu ölenlerin sayısı 12'ye yükseldi.

İlk olarak 24 Haziran'da Pakistan uyruklu bir kişi sahte içkiden hayatını kaybetmişti.

Ardından Emin Kırcaali, Sadık Usal, Altuğ Oktay, Turan Vardı, Nurcihan Engin, Remzi Zabınoğlu, Levent Engin, ve Hasan Nişancı hayatlarını kaybetmişlerdi.

İKİ KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Yoğun bakım ünitesinde tedavileri süren Vedat Bektaş (25) ile Ahmet Ataman (59) adlı kişilerin de hayatlarını kaybetmesi ile sahte içki kabusunda ölenlerin sayısı 12’ye yükseldi.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 2’si entübe toplamda 7 kişinin hastanelerdeki tedavileri ise sürüyor.

Olayla ilgili olarak Çorlu ve Tekirdağ polisinin gerçekleştirdiği operasyonlar çok miktarda sahte içki ile sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmiş sahte içkileri piyasaya sürdüğü değerlendirilerek gözaltına alınan toplam 6 kişi sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...