Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 13 terörist öldürüldü

25 Nisan 2022 17:18 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 17:35
Son dakika! PKK'ya darbe üstüne darbe: 13 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığında olan 13 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, saldırı hazırlığında olan 13 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirdiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen açıklama şu şekilde:

"Teröristlerin saldırı girişimleri cezasız kalmıyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 13 PKK/YPG’li teröristi başarılı bir operasyon ile etkisiz hâle getirdi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1518594959984762886

TERÖRİSTLER MAĞARADA YAKALANDI

Öte yandan, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu’nda terör örgütüne ağır darbe indirilmeye devam ediyor. Bölgede kaçacak delik arayan teröristler, kahraman Mehmetçik tarafından tek tek enseleniyor. Zap Vadisi'nde sıkıştırılan teröristlerin mağaranın önünde gözaltına alınma anları kameralara saniye saniye yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...