Tgrt Haber
26 Haziran 2022 11:21 - Güncelleme : 26 Haziran 2022 11:36

Son dakika! Saldırı hazırlığındaki teröristlere Mehmetçik engeli

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 5 PKK/YPG'li teröristin ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Son dakika! Saldırı hazırlığındaki teröristlere Mehmetçik engeli
msm,terör saldırısı,terörist,zeytin dalı,barış pınarı

Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesaında yaptığı paylaşımla, saldırı hazırlığındaki 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen teröristleri etkisiz hale getirebilmek için ateş destek vasıtaları kullanıldı. 

Bakanlığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

"Saldırı hazırlığı yapan teröristleri tespit edildikleri yerde etkisiz hâle getirmeye devam ediyoruz. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 5 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildi" 

Son dakika! Saldırı hazırlığındaki teröristlere Mehmetçik engeli

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı dün de Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 teröristin ve Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...