Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 14:34 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 14:41

Samsun’da kaybolan 10 yaşındaki Emine’den acı haber!

Samsun’da Çarşamba ilçesinde 13 gün önce kaybolan 10 yaşındaki engelli Emine Ayhan’dan kötü haber geldi. Irmakta yapılan arama çalışmaları sonucunda Ayhan’ın cansız bedeni kadavra köpeği tarafından bulundu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Samsun’da kaybolan 10 yaşındaki Emine’den acı haber!
samsun,kayıp,emine

Samsun’da evlerinin önünde oynarken ailesinin bir anlık dalgınlığında otizmli Emine Ayhan aniden kayboldu. Telaşla çocukların aramaya başlayan aile ve mahalleli polise bildirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda Yeşilırmak kıyısında çocuğa ait olduğu anlaşılan tişört bulundu.

13 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ

Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği ekipleri, AFAD, Salih Güvenlik, itfaiye ve jandarma ekipleri, 13 gün boyunda 83 personel ile arama yaptı. Jandarma kadavra köpeğinin de katıldığı aramalarda bugün acı haber geldi.

KADAVRA KÖPEĞİ EMİNE’NİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Ekipler arama çalışmasını sürdürürken, Hacılıçay Mahallesi'ndeki Yeşilırmak içinde oluşan adacık içinde jandarma kadavra köpeği, Emine'nin cansız bedenini buldu. Kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Emine Ayhan'ın cesedi polis botuyla karaya çıkartılarak tabuta konulduktan sonra cenaze aracına nakledilip otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Samsun’da kaybolan 10 yaşındaki Emine’den acı haber!

Samsun’da kaybolan 10 yaşındaki Emine’den acı haber!

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...