Tgrt Haber
16 Nisan 2024 16:29 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 16:34

Şanlıurfa'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Olay yerinde adeta can pazarı yaşandığı kazada; 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen kazada; Haçım Karaca idaresindeki otomobil ile Abdullah Aslantaş kontrolündeki otomobil çarpıştı.

Meydana gelen feci kazada, sürücü Haçım Karaca ile Baran Karaca olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Şanlıurfa'da feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var - 1. Resim

Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri; ağır yaralı Abdullah Aslantaş, Medeni Aslantaş, Emrah Aslantaş, Ümran Aslantaş, Bilal Özdemir ile Recep Yıldız'ı en yakın hastaneye sevke etti.

BÖLGEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bir süre yolu trafiğe kapattı. Yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...