Tgrt Haber
21 Ekim 2022 13:45 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 13:51

Şanlıurfa’da Suriyeli kadın cinayeti: Katil kaçmaya çalışırken yakalandı

Şanlıurfa’da Suriyeli bir kadın birlikte yaşadığı kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Evde bulunan 4 çocuk polis ekiplerince koruma altına alınırken katil zanlısı Suriyeli kaçmaya çalışırken yakalandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
Şanlıurfa’da Suriyeli kadın cinayeti: Katil kaçmaya çalışırken yakalandı
şanlıurfa,

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana gelen olayda 22 yaşındaki Suriye uyruklu kadın Sena Şeyh Muhammed birlikte yaşadığı 33 yaşındaki Fariz Alhilal ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve evden silah sesleri duyuldu. Çevredeki vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KATİL KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Eve giden polisler katil zanlısı Fariz Alhilal’i kaçmaya çalışırken yakaladı. Polis ekiplerince yakalanan saldırganın ayrıca yanında cinayette kullanıldığı öne sürülen silahına da el konuldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede silahla vurulan kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

4 ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

Evde bulunan 4 çocuk ise polis ekiplerince korumaya alındı.Kadının cesedi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şanlıurfa’da Suriyeli kadın cinayeti: Katil kaçmaya çalışırken yakalandı

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...