Tgrt Haber
29 Ekim 2021 11:15

Şantaj yapan gazeteci tutuklandı

Bursa'da yerel gazete sahibi Necmi İnce büyükşehir belediyesinden aleyhinde haber yapmamak için 5 milyon lira istediği iddiasıyla gözaltına alındı. İnce, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şantaj yapan gazeteci tutuklandı
bursa,,şantaj,,gazeteci,,Necmi İnce,

Bursa'da köşe yazarı ve yerel gazete sahibi olan Necmi İnce iddialara göre Bursa Büyükşehir Belediyesinden aleyhlerinde haber yapmama karşılığında 5 milyon lira istedi.

Şantaj tehdidi üzerine belediye Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu. Savcılık Emniyet Müdürlüğü'ne talimat verdi. İnce İstanbul Üsküdar'da polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Bursa'ya getirildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTI

Necmi İnce geçen yıl da bir iş adamının kaçak villalarını haber yapmama karşılığı yine şantaj yapmış, iş adamından para alırken suçüstü yakalanmıştı. İnce 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmış ve denetimli serbestlik kararı almıştı.

Şantaj yapan gazeteci tutuklandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...