Tgrt Haber
28 Ekim 2021 10:58

Şebnem Şirin’in katili Furkan Zıbıncı’nın 6 suçtan sabıkası çıktı

23 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin'i boğazını keserek katleden erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı'nın, gasp ve cinsel istismardan 6 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi. İfadesinde Şebnem Şirin ile birlikte yemek yedikten sonra aparta gittiklerini söyleyen Furkan Zıbıncı'nın eve gittikten sonra her şeyin normal olduğunu ama ne olduysa sabah olduğunu ancak olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Şebnem Şirin’in katili Furkan Zıbıncı’nın 6 suçtan sabıkası çıktı
Şebnem Şirin,Furkan Zıbıncı,katil,denizli

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki Çamlaraltı Mahallesi'nde bir apartta yaşayan Furkan Zıbıncı'nın dairesinde işlenen korkunç cinayet dün ortaya çıktı. Türkiye gündemine oturan cinayette 23 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin, sevgilisi Furkan Zıbıncı'nın dairesinde ölü bulundu. Genç kadının cenazesi morga kaldırılırken, yapılan otopside boğazı kesilerek katledildiği belirlendi.

GASP VE CİNSEL İSTİSMAR DAHİL 6 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Olayın ardından aracına binerek kaçan cinayet şüphelisi Furkan Zıbıncı, polis ekipleri tarafından kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı Furkan Zıbıncı, bu sabah güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde soruları cevapsız bırakan Furkan Zıbıncı'nın ‘gasp ve cinsel istismar’ olmak üzere 6 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

HİÇBİR ŞEY HATIRLATMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ 

İfadesinde Şebnem Şirin ile birlikte yemek yedikten sonra aparta gittiklerini söyleyen Furkan Zıbıncı'nın eve gittikten sonra her şeyin normal olduğunu ama ne olduysa sabah olduğunu ancak olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Şebnem Şirin’in katili Furkan Zıbıncı’nın 6 suçtan sabıkası çıktı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Şebnem Şirin'i boğazından bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan erkek arkadaşı adliyeye sevk edildi.

CANAVARCA HİSLE VE TASARLAYARAK ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDI

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Furkan Z, basın mensuplarının "Neden öldürdünüz? Pişman mısınız?" sorularına yanıt vermedi. İfadesinde, olay anını hatırlamadığını ileri süren cinayet zanlısı Furkan Z, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "canavarca hisle ve tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

Zanlının yakınlarının sevk sırasında adliye bahçesinde bekledikleri görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...