Tgrt Haber

Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısı Seccad Yeşil yakalandı! Ece Erken'den ilk paylaşım

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2022 15:10
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından firari Seccad Yeşil'in Bursa'da yakalanmasının ardından Ece Erken teşekkür mesajı attı.

Bakırköy'deki sahibi olduğu restoranda 7 kurşunla öldürülen Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısı Seccad Yeşil yakalandı. Yeşil'in yakalanmasının ardından Ece Erken, sosyal medya hesabından Bakan Soylu ve emniyet görevlilerine teşekkür etti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından firari Seccad Yeşil'in Bursa'da yakalanmasının ardından Ece Erken teşekkür mesajı attı.

Ünlü sunucu Ece Erken'in eski eşi ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kendi restoranında uğradığı szilahlı saldırıda hayatını kaybetti. Günlerce gündemden düşmeyen korkunç cinayetin ardından aralarında Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da bulunduğu 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken baş şüphelilerden Seccad Yeşil de nihayet yakalandı.

BURSA'DA YAKALANDI

İncelenen güvenlik kamerası görüntülerinde cinayet esnasında olay yerinde olduğu tespit edilen firari Seccad Yeşil'i arama çalışmaları günlerdir devam ederken Bursa'da yakalanan zanlı, polis ekipleri tarafından yüksek güvenlik önlemleri eşliğinde İstanbul'a sevk edildi. Yeşil'in yakalanmasının ardından Ece Erken'den teşekkür paylaşımı ise gecikmedi.

8 ŞÜPHELİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Bacağına 7 kurşun isabet eden ünlü avukat, kurtarılamazken korkunç cinayetin ardından, aralarında tetikçi Kadir Yasak ile ağabeyi Ali Yasak'ın da bulunduğu 17 kişi yakalanmış, Yasak kardeşler ile 6 kişi sorgularının ardından tutuklanmıştı. Diğer 8 şüpheliye ise haklarında yurt dışına çıkış yasağı ve kolluk birimine imza atma şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandı.

Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısı Seccad Yeşil yakalandı! Ece Erken'den ilk paylaşım

"BAKAN SOYLU VE ORGANİZE ŞUBEYE MİNNETTARIM"

Her yerde aranan Seccad Yeşil bugün Bursa'da yakalandı. Seccad Yeşil'in İstanbul'a götürüldüğü açıklandı. Günlerdir eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan ünlü sunucu Ece Erken ise Yeşil'in yakalandığını öğrenince sosyal medyadan paylaşım yaptı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken, teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Allah'ıma şükürler olsun, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu beyefendiye ve tüm organize şube ekibine minnettarım. Allah hepinizden razı olsun. Müebbet yediklerini Allah'ım görmemi nasip etsin."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...