Tgrt Haber
29 Eylül 2022 05:56 - Güncelleme : 29 Eylül 2022 06:03

Mersin’deki polisevine terör saldırısında şehit olan Sedat Gezer’in son sözleri ortaya çıktı

Mersin’in Mezitli ilçesinde terör örgütü PKK tarafından polisevine silahlı saldırı düzenlendi. Hain saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer büyük bir fedakarlık göstererek son mermisine kadar teröristlerle çatıştı. Büyük bir kahramanlık örneği sergileyen şehit Sedat Gezer teröristleri püskürtürken telsizle kısa bir anons çekti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
Mersin’deki polisevine terör saldırısında şehit olan Sedat Gezer’in son sözleri ortaya çıktı
Mersin,polis memuru,sedat gezer,polisevi,anons,şehit,pkk,saldırı

Mersin’de terör örgütü PKK’nın hain saldırısında kahramanlık hikayesi çıktı. Polisevine gelen 2 kadın terörist içeri girerek yanlarında getirdikleri bombaları bina içinde patlatarak büyük bir katliam yapmak istiyordu. Teröristlerden biri yavaşça nöbet kulübesine yaklaşarak susturucu silahıyla polis memuru Sedat Gezer’e ateş açtı. Yaralanan polis memurunu hemen silahını çıkartarak hain teröristleri geri püskürttü.

KAHRAMAN SEDAT GEZER SON KURŞUNUNA KADAR ÇATIŞTI

Hain saldırıya kahramanca direnerek büyük bir facianın önüne geçen polis memuru Sedat Gezer’in son telsiz kaydını ortaya çıktı. Teröristlere hemen karşılık veren ve son kurşuna kadar çatışan kahraman şehit Sedat Gezer, “Terör saldırısı var. Acil destek yollayın” dedikten sonra kendini dışarı attı. Telsizde “Ben yaralandım” bile demeyen Gezer, yola uzanıp bir ağacı kendisine siper ederek teröristlerle çatıştı. Otomatik tüfeklerle kendisine kurşun yağdırılmalarına rağmen teröristlerin binasına girmelerine engel olan Gezer, hainlerden ise birini vurdu.

KATLİAMI ENGELLEDİ

Şehit polis memuru Sedat Gezer’in telsiz anonsunu duyan bekçi ve polisler olay yerine gelerek çatışmaya dahil olurken teröristler kaçmayı başaramayınca kendilerini patlattı. Gezer kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit düştü. Kahraman polis, o esnada binada olan polis memurları ve sivillerin hayatını kurtardı.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...